Apple felvásárlás

MacBook, iMac, Mac mini és minden egyéb apple számítástechnikai eszközt (kivéve iPhone, iPad) felvásárolunk állapottól függetlenül, 2012-től, akár alkatrésznek, akár új állapotában, nincs több órás átvizsgálás, átlagban negyed óra elvégezzük a szükséges teszteket, és kalkulálunk egy felvásárlási árat.

Törött? Sérült? Alaplap hibás?

Szervizünk rengeteg alkatrész tud hasznosítani egy hibás gépből, ezért a többi szervizzel ellentétben akik csak filléreket adnának a használhatatlan Macbookodért, mi korrekt ráon átvesszük, netán beszámoljuk egy másik gép árába, így az általad használhatatlan gépet sem kell tárolgatnod, és mi csak örülünk neki, lehet más gépe is ebből a donorból fog megjavulni, nem növeled az elektronikai hulladékok számát.

Céges apple felvásárlás

Nem csupán egy darab készülék eladására van lehetőség, akár komplett céges flottát, készletet felvásárolunk, nyilván ezt egy előzetesen kialkudott, egyedi vételár alapján, darabszámtól függetlenül. Céges macbook, imac felvásárlás esetén kérjük, hogy telefonon vagy e-mailen érdeklődj a részletekről.

Apple felvásárlás űrlap

Az alábbi űrlapot kitöltve kollégánk online is tud árat adni felvásárlással kapcsolatban, vagy személyesen, telefonon nem tudunk árat mondani az ügyfélszolgálat leterheltsége miatt, kérlek ezzel kapcsolatban kizárólag online felületünket vedd igénybe, vagy a legegyszerűbb ha behozod személyesen, ha sürgős az eladás.

Mit hozz magaddal?

Magát az eladni kívánt gépet (gépeket), a gyári töltőjét, a gyári dobozát (ha megvan), egy érvényes személyi igazolványt, vagy vezetői engedélyt, vagy bármilyen hivatalos azonosító okmányt, mert adásvételi szerződést kötünk, hogy megvásároljuk tőled a készüléket.

A laptop pontos típusa
Pl. HP X360 1030 G3
Kötelező kitölteni!
CPU/Processzor típusa
Pl: i7-6550U
Kötelező kitölteni!
HDD/SSD kapacitása
Pl. 250 GB SSD
Kötelező kitölteni!
Sorozatszám/SN
Pl: C0298764321
Field is required!
Memória/RAM
16GB DDR4
Kötelező kitölteni!
Dedikált videokártya
Pl: GTX 1050Ti
Field is required!
 • Akkumulátor üzemideje
 • 1 óra vagy kisebb
 • 2-3 óra között
 • 4 óra felett
Akkumulátor üzemideje
Kötelező választani!
 • Billentyűzet kiosztás
 • Magyar
 • Külföldi (német,angol)
 • Amerikai (hoszú Í nélküli)
Billentyűzet kiosztás
Kötelező választani!
 • Garancia van a gépre?
 • Nem tudom
 • Lejárt
 • Igen, van.
Garancia van a gépre?
Kötelező választani!
Leírás
Leírás
Field is required!
Keresztneve
Kötelező kitölteni!
Email cím
Kötelező kitölteni!
Vezetékneve
Kötelező kitölteni!
Telefonszám
Helyes formátum 06701234567!

Apple felvásárlás GYIK

Honnan tudod, hogy milyen géped van pontosan? Vagy a gép hátulján lévő sorozatszámot beírod az everymac oldalán, vagy az apple weboldalán is letudod kérdezni, vagy a Mac névjegye menüpontban is megtalálod a gép specifikációját.

Milyen évjárattól vásároltok fel? Minimum 2012, azelőtti gépeket nem vásárolunk fel, kérlek ne is keress minket ezzel kapcsolatban, több oka is van, egyrészt mert nekünk is elég sok ilyen gépünk, másrészt meg már nem eladhatóak az alkatrészei, mivel gazdaságtalan a javítása.

EFI lock, icloud lock?  Nem, ne is próbálj meggyőzni, hogy majd két nap múlva kijelentkeznek, csak is minden szempontból nyitott gépet veszünk meg, amit a tulajdonosa vagy megbízottja kínál eladásra.

Gyári doboz, töltő nélkül? Anélkül is felvásároljuk a készüléket, de a gyári töltő, és a gyári díszdoboz jelentősen árnövelő, mivel a mi vásárlóink is ezeket a darabokat keresik, nagyban bizalom növelő egy készülék eredeti doboza, ez a felvásárlási árban is megmutatkozik.

Milyen készülékkel amit felvásárolunk? Új, használt, hibás, vízkáros, hiányos MacBook iMac, MacPro, Mac Mini, 2012-től napjainkig.

Apple felvásárlás Budapesten, jelenleg a Zuglói üzletünkben történik, a kapcsolat menüpontban találod a részleteket.

Termék kategóriák