Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Hívjon minket!  +36 (70) 628 2233

Megosztás

Címke:

TP-Link TL-WR940N 450Mbps wifi router (3x 5dBi Omni fix antennával)

9,490 Ft.-
Állapot:
Készleten
Modell:
TL-WR940N
Márka:
TP-LINK

  • Futárral másnap átvehető!

  • Pénz visszafizetési garancia

  • Kártyás fizetési lehetőség

Legutóbbi értékelések

Még aznap elmentem érte, ennyiért új 1 terrás ssd? Nagyon megérte!

Kovács Ferenc (20/10/2017)

5/5

A kijelzőt még aznap beszerelték a gépembe, és meg is várhattam a helyszínen. Teljesen pozitív volt számomra.

Kovács Nikolett (18/10/2017)

5/5

A termék állapota kifogástalan, annak ellenére, hogy máshol kétszer ennyibe kerül, és még fél év garancia is jár hozzá.

Kiss Annamária (04/04/2018)

5/5

Megérte az árát.

Krasznai József (27/02/2018)

4/5
Termék jellemzők
Termék állapot Új, bontatlan
TP-Link TL-WR940N 450Mbps wifi router (3x 5dBi Omni fix antennával) adatai:


  • 450Mbps sebesség ideális a szakadásérzékeny alkalmazásokhoz, mint pl.:  HD video streaming
  • Három antenna nagyban növeli a vezeték nélküli robusztusságot és stabilitást
  • Egyszerű vezeték nélküli hálózat titkosítása WPS gombbal
  • Az IP-cím alapú sávszélesség szabályozása lehetővé teszi adminisztrátorok részére a routerhez csatlakoztatott eszközökön a sávszélesség kezelését
Hogyan működik?
TL-WR940N-es vezeték nélküli, 450Mbps sebességgel működő router, egy kombinált vezetékes/vezeték nélküli hálózati eszköz, amely kifejezetten a kisvállalkozások és az otthoni irodai hálózat követelményeinek szánt termék. A MIMO technológiának köszönhetően a TL-WR940N router kiváló és fejlett vezeték nélküli teljesítményt biztosít, így ideális eszköze a HD video streaming-nek, VoIP-nak és online játékoknak. A WPS gomb biztosítja továbbá a WPA2 vezeték nélküli titkosítást, megakadályozva a hálózatot a külső behatolások ellen.
N vezeték nélküli sebesség és lefedettség
Az IEEE 802.11n technológiát használva a TL-WR940N router a korábbi 11g szabványúnál akár 15-ször gyorsabb és 5-ször nagyobb lefedettségű vezeték nélküli hálózatot nyújt. A 450Mbps adatátvételi sebesség nagy távolságok, illetve akadályok áthídalásnál kevesebb adatvesztést eredményez egy kis irodában vagy egy nagy lakásban, még az acél és beton épület esetében is. Ennek köszönhetően könnyen létrehozhat egy vezeték nélküli, nagy hatótávú hálózatot, amit nem tudott elérni a 11g-s termékekkel.
A router által garantált sebesség lehetővé teszi olyan sávszélesség érzékeny alkalmazások, mint VoIP, HD streaming, online játékok akadásmentes használatát. Használva az erőteljes N technológiát a router képes csökkenteni a nagy távolságokon fellépő adatveszteségeket. 
WPA-WPA2 titkosítás - fejlesztett biztonság
WEP titkosítás már nem a legerősebb titkosítása a vezeték nélküli csatlakozásnak. A TL-WR940N router támogatja a WI-FI Alliance csoport által,  WLAN hálózat védelme érdekében létrehozott WPA/WPA2 (Personal és Enterpris-s egyaránt) titkosítási szabványt. 
WPS - Egy gombos biztonsági beállítás
TL-WR940N router rendelkezik Wi-Fi Protected Setup (WPS) funkcióval, amellyel a WPS gomb megnyomásával automatikusan egy biztonságos, a WEP titkosításnál erősebb, WPA2 titkosítású vezeték nélküli csatlakozás jön létre. Ez a megoldás gyorsabb, és egyszerűbb a szokásos biztonsági beállításnál, mivel nem szükséges a jelszót megjegyezni.
Könnyű beállítás
A készülékhez tartozó telepítő CD-n található -Easy Setup Assistant- segédprogram végigvezeti Önt lépésről-lépésre a router beállításán, és segíti a vezeték nélküli biztonságos hálózatot beállítani, ami különösen a kezdő felhasználók számára kényelmes.
Értékelje a terméket