Laptop felvásárlás

Új, használt, hibás, nem működő laptop felvásárlás Budapesten, azonnal készpénzért.

Üzletünkben azonnal felvásároljuk, bármilyen állapotú laptopját, számítógépét, egy rövid átvizsgálás után, nem kell napokat, akár heteket várnia a bevizsgálással, a kialkudott vételárat, azonnal átadjuk, a felvásárlás feltétele érvényes személy igazolvány, hiszen minden esetben adásvételi szerződést írunk a megvásárolt termékről.

Laptop beszámítás

Amennyiben egy újabb modellre szeretne váltani, lehetőség van a régi, korszerűtlen laptop beszámítására, ilyenkor magasabb áron számoljuk be, mint hagyományos felvásárlás esetén, ezzel is ösztönözve, egy jobb minőségű gép megvételére.

Kérjen ajánlatot, akár telefonon, a lényeges adatok birtokában kollégáink egy viszonyító árat tudnak mondani önnek a gép aktuális piaci értékéről.

Mire van szükségünk az árajánlathoz?

A laptop, notebook pontos gyártójára és típusára. (Pl. Dell Precision 7520)  Ezt az információt a legtöbb esetben a gép alján találja meg, egy kis plaketten.

A laptop jelenlegi állapotára és felszereltségére, minél részletesebb, annál konkrétabb árat tudunk mondani. Néhány példa: A laptop használt, néhány karc van a tetején, angol billentyűzete van, i7-es processzor, 16 GB memória, 320GB-os merevlemez. Gyári garancia megléte esetén, elengedhetetlen a garancia levél, számla megléte.

Az alkatrészek állapotára pl.: A laptop működik, az akkumulátor már nem jó, a kijelzőben van egy pixel csík.

A hiányzó alkatrészekre: A gyári töltője sajnos nincs meg. 

Bármilyen állapotú, felszereltségű laptopot, notebookot, netbookot, ultrabookot felvásárolunk az ésszerűség határain belül természetesen, kérjen ajánlatot.