Laptop szerviz

Márkafüggetlen laptop szerviz

Versenytársainkhoz képest, kedvezőbb árakon dolgozunk, nincs óradíj, és utólagosan felmerülő költségek, minden árváltozásról előzetesen egyeztetünk megrendelőinkkel. Nincsenek rejtett költségek, utólagos meglepetések.Kollégáink évtizedes tapasztalattal rendelkező technikusok, akik rendszeres szakmai tovább képzésekkel igyekeznek tudásukat minél magasabb szinten tartani, hogy minden felmerülő hibát eltudjanak hárítani.A javítási munkálatokat gyorsan és megbízhatóan végezzük, amellett, hogy a hibás készülék bevizsgálása még aznap elkészül, a hibák 70%-a már másnapra javításra kerül, így nem kell hetekre, hónapokra nélkülöznie számítógépét, laptopját.

Üzletünkben gyártótól és típustól függetlenül vállaljuk minden laptop, notebook, netbook alaplapi szintű javítását. Vállaljuk továbbá törött tápcsatlakozó, USB, LAN, csatlakozó cseréjét, valamint alaplapi zárlatok, túlfeszültség okozta meghibásodások, töltés vezérlő és töltő áramköri hibák, illetve egyéb alaplapi meghibásodások javítását. Chipset, videokártya és egyéb alaplapi vezérlő egységek, javítását, forrasztását. Tapasztalt kollégáink minden esetben alapos hiba feltárást végeznek a javítás megkezdése előtt, és előzetesen árajánlatot adnak Önnek a várható költségekről és telefonon vagy személyesen egyeztetnek a javítás költségéről.

Laptop javítást nem csak Budapesten vállalunk, hanem az ország egész területén, futárszolgálattal, kényelmesen eltudod juttatni hozzánk hibás laptopodat, és mi néhány napon belül már vissza is küldjük megjavítva.Típustól és márkától függetlenül vállaljuk laptopok, netbookok, asztali számítógépek javítását, gyári alkatrészekkel, modern eszközparkkal, szakképzett szerviz technikus csapatunk egy nap alatt árajánlatot ad a hibás készülékre.Fizetni csak a sikeres javításért kell ,amennyiben nem javítható, vagy nem gazdaságos, esetleg nem kéri a javítást, akkor semmilyen költséget nem számolunk fel a bevizsgálásra. Minden elvégzett javításra 3-6 hónap garanciát vállalunk. Alaplapi javítások: VGA, Videokártya, Chipset, BGA chip-ek cseréje, javítása, tápáramkör, és töltés hibák elhárítása akár 2 napos határidővel, a legjobb áron, gyári alkatrészekkel, minőségi eszközparkkal, szakképzett szervizcsapattal.

Vegyük át pontról pontra

Minden esetben egy helyszíni, DÍJMENTES bevizsgálással kezdünk, a vizsgálat kimenetelétől függően lépünk tovább.

  1. Könnyű, helyszínen javítható hiba
  2. Hiba felkutatva, de hosszadalmas javítást igényel
  3. A hibát még nem sikerült megtalálni, további vizsgálat szükséges

Könnyű, helyszínen javítható hiba

Abban az esetben, ha a hiba gyorsan kiderül, és nem igényel sok időt a kijavítása, a helyszínen orvosoljuk a problémát. Természetesen előre tájékoztatjuk az esetlegesen cserélendő alkatrészekről, ezek áráról, és a munkadíjról. Egy biztos, meglepetés nem fogja érni a végelszámolásnál, annyit kell csak fizetni, mint amennyit előzőleg megbeszéltünk! A konzultáció szervizünkben ingyenes, csak a tényleges munkáért, és a beépített alkatrészekért fogadunk el pénzt.

Nálunk ilyen egyszerű az egész!

Ön hozza – mi bevizsgáljuk, a helyszínen javítjuk, és perceken belül már viheti is haza meggyógyított kedvencét!

Hiba felkutatva, de hosszadalmas javítást igényel

Előfordulhat, hogy a hiba kijavítása hosszadalmasabb, és órákat, vagy akár egy egész napot is igénybe vehet. Ilyenkor egy szintén ingyenes konzultáció keretein belül tájékoztatjuk Önt a probléma forrásáról, és természetesen az árakról. Ha rábólint, mi munkához is látunk, 1-2 munkanap múlva pedig már viheti is haza a tökéletesen működő laptopját.

1-2 munkanap, és laptopja jobb állapotban lesz, mint új korában.

A hibát még nem sikerült megtalálni, további vizsgálat szükséges

Nem minden esetben tudjuk első ránézésre megállapítani a hibát, ilyenkor azt szoktuk javasolni, hogy hagyja szervizünkben a laptopot, és mi korszerű eszközeinkkel a lehető leggyorsabban megpróbáljuk diagnosztizálni a problémát. Természetesen nálunk ez is ingyenes! Ahogy ez megvan, telefonon értesítjük Önt, adunk egy árajánlatot, és ha megfelel Önnek, mi munkához is látunk. Legkésőbb 3 munkanapon belül újra kézbe veheti a kis gépet, garantáljuk, hogy tökéletesen fog működni!


Laptop szerviz árak

A bevizsgálás minden esetben ingyenes, akkor is, ha Ön nem kéri vagy gazdaságtalan a javítás! Természetesen minden elvégzett munkára garanciát vállalunk!

Laptop szerviz szolgáltatások

szolgáltatásJavítási költség
Asztali Számítógép Tisztítás3.000 Ft.-
Laptop Tisztítás5.000 Ft.-
Adatmentés3.000 Ft.-tól
Windows , Linux Telepítés5.000 Ft.-tól
Mac OSX Telepítés7.000 Ft.-
DC Tápaljzat, tápcsatlakozó csere10.000 Ft.-tól
USB, LAN, Audio csatlakozó cseréje10.000 Ft.-
Laptop kijelző cseréje (törött, hibás)típusfüggő
Törött zsanér, műanyag elemek cseréjetípusfüggő
Billentyűzet, DVD , Akkumulátor cseretípusfüggő
Laptop töltőtípusfüggő
HDD/SDD csere/bővítéstípusfüggő
Memória csere/bővítéstípusfüggő
Alaplapi zárlatok, töltő áramköri hibák javítása16.000 Ft.-
Alaplapi Chip Újraforrasztása „ReBall” BGA10.000 Ft.-
Alaplapi Chip Csere BGA28.000 Ft.-