• Országos kiszállítás
    Másnap átvehető a termék!
  • 14 napos elállás
    Indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.
  • Ügyfélszolgálat
    Kérdése van? Keressen minket...

Cégünk számítástechnikai eszközök értékesítésével, javításával, és újrahasznosításával foglalkozik. Ismertségünket főleg a kedvező árú, de kiváló állapotban lévő használt laptopok árusításával szereztük, illetve alaplapi szintű javításaink egyedül állóak az országban, rengeteg partnerünk Budapesten, de az ország egész területén.

Új és használt laptopok Budapesten a legjobb kínálattal, kizárólag a legjobb gyártók, legmegbízhatóbb termékeit forgalmazzuk, üzleti és játékos laptopjainkra gyártói illetve saját garanciát vállalunk, a szépséghibás laptopokat többnyire ügyfeleinknek ajánljuk, akik tudnak kompromisszumot kötni az ár és a kinézet terén, hiszen néhány táska karcért cserébe, akár féláron vehetnek egy prémium üzleti laptopot.

Használt laptop garanciával, minden általunk értékesített laptopra, asztali számítógépre garanciát vállalunk, mindamellett, hogy eladás előtt minden készülék átesik egy teljes körű átvizsgáláson, és karbantartáson, ezzel kizárva az esetleges rejtett hibákat, csökkentve az esetleges garanciális ügyek sűrűségét. A minimális garancia 1 hónap még a legolcsóbb eszközre is, akár használt, akár új alkatrészről van szó.

Termék kategóriák